Ha már kaptál Bars kezelést, vagy elvégezted az Access Bars tanfolyamot, megtapasztalhattad, hogy milyen egyszerűen lehet változást generálni a különböző életterületeken.

Ha elvégezted a Bars tanfolyamot, és szeretnéd megtudni, milyen eszközökkel tudsz még magasabb sebességre kapcsolni, vagy még jobban szeretnéd bővíteni az eszköztáradat, az alaptanfolyamok között a következő a 4 napos Alapozó tanfolyam.

Bővebben itt olvashatsz róla.

Az Alapozó tanfolyamot arra tervezték, hogy megerősítsen abban, hogy mindent és bármit meg tudsz változtatni, amit meg szeretnél. Egy egész eszköztárat kapsz a kezedbe(köztük több energetikai testkezelést), ami lehetővé teszi, hogy széttörjük a korlátozások alapját, amelyből olyan gyakran működünk, és új alapokat építsünk, a végtelen lehetőségek alapjait, hogy elkezdhesd azt az életet teremteni, amelyet szeretnél.

Te mire vágysz? Mit szeretnél megváltoztatni? Szeretnél több örömet? Több mókát? Nagyobb könnyedséget? Szeretnél reggel úgy felkelni, hogy hálás vagy….boldog, hogy ezen a bolygón élhetsz?

Bármi megváltozhat. A kérdés, hogy választod-e.

Helyszín: Debrecen, Poroszlay u. 24.

Előfeltétel: Access Bars tanfolyam elvégzése

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges.

Jelentkezem a tanfolyamra