Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® tanfolyam Debrecen

2020 július 19-09:00 - 18:00

Az Access Bars az Access Consciousness első alaptanfolyama.

A Barok a fejen lévő 32 pontot jelentik, melyek gyengéd érintésével minden elképzelés, döntés, elhatározás, ítélet, elengedhető, amely az adott életterületen akadályoz.

A Barok futtatása leginkább egy nagytakarításhoz hasonlít, vagy ahhoz, amikor a felesleges fájlokat törlöd a számítógépedről.

A tanfolyam Bars kezelői képesítést ad, amellyel, választásod szerint, dolgozhatsz is. Ha már foglalkozol hasonló dolgokkal, ez egy olyan kezelés, amellyel színesítheted a kezeléseid palettáját.

Minden alkalom, amikor te alkalmazod valaki máson ezt a technikát, belőled is törli azokat a nézőpontokat, amelyek benned és a befogadó személyben közösek. Így tehát te magad is ítéletmentesebbé és szabadabbá válsz. Hogyan lehet még ennél is jobb?

Az Access Bars módszer kiválóan alkalmazható szinte bármely életterületet érintő problémák esetén.

Mi az, amin Te változtatnál?

Részleteket a tanfolyamról itt olvashatsz:
https://nekedigaz.hu/access-bars.html

A tanfolyam természetéből adódóan gondoskodnom kell arról, hogy mindenkinek legyen párja, ezért előzetes bejelentkezés szükséges. Ha már jelentkeztél, de közbejött valami, kérlek, ne felejts el szólni.

Mi van, ha nem élethelyzetekkel van dolgod, hanem nézőpontokkal? Mi változhat, ha nem a bemerevedett elképzelések, hanem a választásaid mentén kezdesz élni?

A tanfolyami résztvevők létszáma korlátozott.

Részletek

Dátum:
2020 július 19
Időpont:
09:00 - 18:00
Esemény kategória:

Helyszín

Varázsterem
Egyetem sgt. 44. Fszt.3.
Debrecen, Hajdú-Bihar 4032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
706269100