Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars tanfolyam Debrecen

2019 november 16

63000Ft

 

Az Access Bars az Access Consciousness első alaptanfolyama.

A Barok a fejen lévő 32 pontot jelentik, melyek gyengéd érintésével minden elképzelés, döntés, elhatározás, ítélet, elengedhető, amely az adott életterületen akadályoz.

A Barok futtatása leginkább egy nagytakarításhoz hasonlít, vagy ahhoz, amikor a felesleges fájlokat törlöd a számítógépedről. Minél kevesebb a fix nézőpontod, annál nagyobb a tered arra, hogy megváltoztass mindent, és bármit, amit szeretnél.

A tanfolyam Bars kezelői képesítést ad, amellyel, választásod szerint, dolgozhatsz is. Ha már foglalkozol hasonló dolgokkal, ez egy olyan kezelés, amellyel színesítheted a kezeléseid palettáját.

Minden kezelés, amit ajándékozol, belőled is törli azokat a nézőpontokat, amelyek benned és a kezelést befogadó személyben közösek. Amikor tehát kezelsz, te magad is ítéletmentesebbé és szabadabbá válsz. Hogyan lehet még ennél is jobb?

A Bars kezelés kiválóan alkalmazható szinte bármely életterületet érintő problémák esetén. Emberek tízezrei változtattak az életük különféle területein ennek az egyszerű kezelésnek a segítségével. A testükön, az alvásproblémáikon, a stressz szintjükön, a pénzzel kapcsolatos hozzáállásukon, a kapcsolataikon, és számos más területen.

Ma már a legmodernebb műszerekkel kimutatható, hogy akár egyetlen kezelés milyen dinamikus változásokat indít be a testben.

Ha érdekelnek a műszeres vizsgálatok eredményei, ajánlom a következő videókat:
Dr. Jeffrey Fannin az agyban végbemenő változásokról (magyar felirattal!)
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Dr. Terrie Hope a Bars szorongásra és depresszióra gyakorolt hatásáról:
https://www.youtube.com/watch?v=5UjO-LC-RHs&t=544s

Egy dokumentumfilm a Bars kezelés csodájáról:

Mi az, amin Te változtatnál?

Részleteket a tanfolyamról itt olvashatsz:
https://nekedigaz.hu/access-bars.html

A tanfolyam természetéből adódóan gondoskodnom kell arról, hogy mindenkinek legyen párja, ezért előzetes bejelentkezés szükséges. Ha már jelentkeztél, de közbejött valami, kérlek, ne felejts el szólni.

Mi van, ha nem élethelyzetekkel van dolgod, hanem nézőpontokkal? Mi változhat, ha nem a bemerevedett elképzelések, hanem a választásaid mentén kezdesz élni?

Részletek

Dátum:
2019 november 16
Összeg:
63000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Békési Veronika
Telefon:
+36 70 626 9100
E-mail:
nekedigaz@gmail.com
Honlap:
www.nekedigaz.hu

Helyszín

Nekedigaz
Poroszlay u. 24.
Debrecen, Hajdú-Bihar 4032 Magyarország
+ Google Térkép