Access Consciousness® Alapozó Tanfolyam

Ez a kurzus lebontja az alapjait azoknak a korlátozásoknak, amelyekről azt gondoltad, hogy ezekből kell működnöd, mintha nem lenne más választásod.

A világ minden táján minősített Access facilitátorok fogják facilitálni ezt a négy napos intenzív felfedezését annak, hogy mi egyéb lehetséges. (Korábban ezt a kurzust Alapozó és Egyes tanfolyamnak hívták.)

Az alapozó kurzus megteremti az éberséget az éberséged alapjaival kapcsolatban, amelyeket eddig nem használtál az életedben, és megadja a képességet ahhoz, hogy totálisan más dolgokat válassz, amiket eddig nem voltál képes választani.

Azáltal, hogy az élet dolgaira egy teljesen más perspektívából tekintesz, könnyű lesz megváltoztatni bármit. Bármi, ami korlátoz téged, tudatosság ellenességből, vagy nem tudatosságból kell, hogy működjön. Mit szeretnél ehelyett választani?

Az alapozón képes leszel olyan nézőpontokat meglátni, amelyek korlátoznak téged, és amelyeket meg tudsz változtatni, ez pedig lehetővé teszi, hogy kérdésből, választásból, lehetőségből és hozzájárulásból működj.

Ha bármit választhatnál, mi lenne az? Mi van, ha élhetnél egy olyan életet, amely nincs ennek a valóságnak a hatása alatt?

Ez a tanfolyam eszközök százait adja, köztük kézrátétes testkezeléseket, amelyek lehetővé teszik, hogy bármit megváltoztass az életedben, ami nem működik neked.

Időtartam: 3,5 nap

Előfeltétel: Access Bars tanfolyam elvégzése

Ára

650.000 Ft.

16-17 éveseknek és 12 hónapon belül ismétlőknek 325.000 Ft

Felnőtt résztvevővel érkező 16 éven aluli gyermeknek ingyenes

Kérdésed van? Üzenj:

7 + 9 =