Access Testkezelések

Ha a testeddel azonosítod magad, akkor jelentős korlátokat szabsz a lehetőségeidnek. Ha próbálod letagadni a testedet, akkor úgyszintén. Az Access testkezelés segítségével megértésekhez juthatsz.

A tested nem más, mint érzékelő organizmus, amely folyamatosan kommunikál veled, és információval lát el a téged körülvevő világról.

u

Mi lenne, ha nem akarnád elhallgattatni, hanem felé fordulnál, és kíváncsi lennél arra, amit mond neked?
Mennyit változna a tested pusztán ettől?

u

Mennyit változna a tested pusztán ettől?

u

Mi van, ha azok a dolgok, amikre problémaként, betegségként tekintettél, távolról sem azok?

u

Miről tájékoztat a tested, amit ha nem betegségként, elhízásként, tünetként tartanál számon, nem is lenne az?

A testednek saját tudatossága van. Kérdezheted és válaszol. Megkérheted és megteszi.

Mi lenne, ha megtanulnál a nyelvén beszélni az Acess testkezelések segítségével? 

Évezredek óta bántalmazzuk a testünket azzal, hogy nem ismerjük el a tudatosságát, és mindenféle nézőpontot erőltetünk rá. Sokan tehernek, szükséges rossznak tartják a testet, mások a spirituális fejlődésük legfőbb akadályának.

Azt tanultuk, hogy a testük szilárd, sűrű, egy megoldandó probléma, valami, amit kordában kell tartanunk, le kell győznünk, kontroll alatt kell tartanunk. Igaz ez?  
Az Access Consciousnessnek közel 60 testkezelése van, amelyek arra szolgálnak, hogy a testünkre erőltetett nézőpontokat kioldják onnan.
Ezek a kezelések feloldják a programozást, ami akadályozza a változás folyamatát. Megerősítenek abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra, és táplálják azt a képességet, hogy végtelen lényként érzékelj, tudj, létezz és befogadj.
Lehetővé teszik, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót. 
Ezeket az Access testkezeléseket egy négyórás tanfolyam keretein belül sajátíthatod el, vagy amennyiben elvégezted az Access Alapozó és Egyes tanfolyamát, egy háromnapos tanfolyamon mindet egyszerre. 

 

Néhány energetikai kezelés a teljesség igénye nélkül:

Néhány energetikai kezelés a teljesség igénye nélkül:
  $

  A megtestesülés örömének helyreállítása

  $

  látásproblémák helyreállítása

  $

  immunerősítő testkezelés

  $

  energetikai ránctalanítás

  $

  méregtelenítés

  $

  izomgörcsök feloldása

  $

  tudatosságellenesség feloldása

  $

  a fiatalság generatív energiájának helyreállítása

  $

  szex és párkapcsolat automatizmusainak eltörlése

  Ára

   
  A tanfolyamok négy órát vesznek igénybe, a tanfolyami résztvevők egy kezelést ajándékoznak, egyet pedig elfogadnak. A tanfolyam elvégzése után mindenki oklevelet kap. 
  A tanfolyam ára 24.000 Ft. 
  A tanfolyamon résztvevő felnőttek gyermekeinek 16 éves korig ingyenes,
  16-18 éves korig 12.000 Ft. 

  Gyakori kérdések:

  Access testkezelések
  Access testkezelések
  Mit jelent az Access testkezelés vagy energia?

  Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.

  Ki fedezte fel ezeket a testkezeléseket?

  Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel.

  Ki fedezte fel ezeket a testkezeléseket?Mit tesznek ezek az energiák a testemmel?

  Az energiák segítenek a testednek, hogy az eredeti működéséhez visszatérjen, minek következtében hozzájárulnak ahhoz, hogy hogy meggyógyítsa a károsodásokat, sérüléseket, amelyeket eddig fenntartott.

   

  Miért van annyiféle testkezelés?

  Amikor más és más energiákat kérünk meg, hogy fussanak a test különféle pontjain, más és más eredményt kapunk. Ilyen formán minden testi panasz esetében úgy összpontosíthatjuk az energiákat, hogy a lehető legeredményesebb legyen. Például ha rosszul érzed magad, futtathatsz egy olyan testkezelést, amely az immunrendszerre hat.

   

  Melyek az Access Testkezelések előnyei?

  Számos előnyük van, és folyamatosan tárulnak fel előttünk. A legtöbben, akik próbálták, arról számoltak be, hogy egyfajta jóllétet, a testükkel kapcsolatos könnyedséget tapasztaltak, és könnyebben épültek fel a betegségeikből.

  Le kell-e vetnem a ruháimat a kezelésekhez?

  Nem. Minden testkezelést lehet ruhán keresztül futtatni.

  Milyen érzés, amikor futnak az energiák a testeden?

  Mindenki másképp tapasztalja meg. Néhányan melegséget, vagy bizsergést éreznek, vagy nyugalmat és könnyedséget a testükben. Van, aki alig érez valamit. A jó hír, hogy nem kell érezned semmit. Akkor is működik.

  Kitől kérhetek kezelést?

  Felveheted a kapcsolatot egy Access facilitátorral, ma már sok országban találsz ilyet. Sokan részt vesznek testkezelés kurzusokon, vagy a 3 napos Access testkurzuson, aztán csereberélnek kezeléseket a tanfolyam után.

  Kitől kérhetek kezelést?

  Felveheted a kapcsolatot egy Access facilitátorral, ma már sok országban találsz ilyet. Sokan részt vesznek testkezelés kurzusokon, vagy a 3 napos Access testkurzuson, aztán csereberélnek kezeléseket a tanfolyam után.

  Mi a különbség az Access Testkezelés Facilitátor, és az Access 3 napos testtanfolyam facilitátorai között?

  Az Access Testkezelés facilitátorok egyféle testkezelést facilitálnak egyszerre. A 3 napos testtanfolyam facilitátorai 3 napos tanfolyamokat tartanak, ahol kapsz egy kézikönyvet közel 50 féle egyedi Access Testkezelés energiájával.

  Ezt én is meg tudom tanulni?

  Természetesen! Bárki el tudja végezni a kezeléseket, amint éber lesz az energiákra, és megtanulja, hová tegye a kezét.

  Futtathatom-e magamon az energiákat?

  Minden testkezelés energiáját futtathatod magadon. Mindazonáltal sokkal erőteljesebb a dolog, és jobb eredmények tapasztalhatók, ha valaki más futtatja rajtad.

  forrás: body.accessconsciousness.com