Access Consiousness®

A tudatosság és egység mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne felette. A tudatosság az a képességed, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy ítélkeznél magad, vagy bárki más felett. A képesség, hogy mindent befogadsz, semmi felett nem ítélkezel, és megengeded az egész Univerzumnak, hogy az legyen, ami. Ha semmit nem bírálsz, akkor annak látod a dolgokat, amik, nem annak, amik akarod, hogy legyenek, vagy amiknek lenniük kellene, hanem csak annak, amik.
Ebből a térűrből át tudsz alakítani és meg tudsz változtatni mindent, és meg tudsz teremteni mindent, amit kívánsz, jobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amit el bírsz képzelni.

“Mi van, ha az ajándék és a változás, amire a világnak szüksége van, az az, hogy te önmagad legyél?”

Dr. Dain Heer

Az Access Consciousness-ben minden arról szól, hogy hozzásegítsen ahhoz, hogy tudatában legyél azon képességednek, hogy végtelen módon észlelsz, tudsz, létezel és befogadsz. Mindig arra biztatunk, hogy tudd, amit tudsz. Amikor mindegyikünk belép a saját nagyszerűségébe, végtelenül nagyobbá válnak a lehetőségek is, amelyeket ez teremt. 

Az Access Consciousness használatával képes vagy arra, hogy megváltoztasd a világot és megváltoztass mindenki mást is magad körül azzal az energiával, ami lehetsz. Ha belépsz egy terembe, ami tele van olyan emberekkel, akik pánikban vannak, az energiád képes eloszlatni a pánikot, ha hajlandó vagy erre.
De hajlandónak kell lenned annyira hatalmasnak lenni, hogy semmi se állíthassa meg a tudatosságot, ami vagy.
Forrás: hun.accessconsciousness.eu

 

medium
Ha szeretnél Access Consciousness témában még több információt, ajánlom a következő oldalakat:
Az Access hivatalos központi odala: www.accessconsciousness.com
A hivatalos magyar oldal: www.hun.accessconsciousness.eu
Access videók (számos ingyenes): www.accessconsciousness.tv

 

Kérdésed van? Üzenj:

4 + 14 =