Ha szívesebben vennél részt egy egyéni konzultáción, mint egy tanfolyamon, a következő lehetőségekkel várlak:

Egyéni facilitálás személyesen vagy skype-on keresztül:

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, lehet, hogy egy-két jól irányzott kérdés, és tisztítás kimozdít abból a sarokból, amibe a meglévő ítéleteiddel szorítottad magad. Mi az, amire nem nézel rá, vagy egészen régóta egy olyan szögből nézel rá, ami már nem szolgál téged? Hogyan változhat meg a valóságod, ha megváltozik a nézőpontod?

Access Bars® kezelések:

Kétféle nézőpont van hatással a választásaidra, ha akarod, ha nem: ha valamivel egyetértesz, és ha valaminek ellenállsz. Az Access Bars kezeléssel egyszerű érintéssel el lehet engedni azokat a nézőpontokat, amelyek akadályoznak abban, hogy azt válaszd, ami neked igaz.

Access Testkezelések®:

Az Access Consciousness® mintegy 60 testkezelése közül választhattok, Te és a tested. A kezeléseket érdemes kérdések mentén kiválasztani, az alapján, hogy az adott pillanatban mi a legnagyobb hozzájárulás.

A konzultáció időtartama általában 1-1,5 óra

Ára: 20.000 Ft.

Lehetőségek szimfóniája kezelés 

A lehetőségek szimfóniája az Access Consciousness egyik legvarázslatosabb kezelése, amelyet kizárólag Dr. Dain Heer tanít. A kezelés során a kezelő a jelenlétével és hozzájárulásával nyit teret a változásnak, és annak, hogy a kezelt személy a blokkjain, korlátain túl válassza saját magát és a képességeit. 

Időtartam: 60 perc

Ára: 40.000 Ft. 

 

Időpontegyeztetés: 70 626 9100, vagy nekedigaz@gmail.com