Békési Veronika vagyok, Access Consciousness facilitátor. Tizennyolcszor írtam át ezt a bemutatkozást az elmúlt fél napban, és már most tudom, hogy mire befejezem, meg is szeretném majd változtatni. Korábban hibáztattam magam azért, mert nem vagyok oda az állandóságért. Ma már ezt az egyik legnagyobb képességemnek tartom, és a kreativitásom fontos elemének. Szeretem, ha változnak a dolgok, és egyre többször változtatok, ha azt érzékelem, hogy valami más jobban működne, mint ami most van. Amióta ezt teszem, sokkal több a könnyedség és az öröm a világomban és a kapcsolataimban is.

Korábban a helyes válaszok világában éltem, kerestem az üdvözítő utat, de egy idő után feltűnt, hogy különféle utak vannak, különféle helyes válaszokkal, és ez kicsit összezavart. Aztán találkoztam egy módszerrel, ami nem adott válaszokat, viszont adott rengeteg kérdést, amivel felfedezhetem, hogy mi az, ami az én saját igazságom a különböző helyzetekben. Ez végre kiemelt az önmagammal és másokkal megélt örök konfliktusból.

Megengedni másoknak, hogy önmagukként létezzenek és válasszanak, és megengedni magamnak is, hogy ugyanezt tegyem, a legnagyobb ajándék, amit az Accesstől kaptam. Nem maga az elképzelés, mert arról sokan sok helyen beszélnek, hanem azok a pragmatikus eszközök, amelyek segítségével ezt könnyedén választhatom és gyakorolhatom a mindennapi életben is.

A megengedés, az ítéletmentesség az egyik legfantasztikusabb dolog, és az erő, ami ebben rejlik, varázslatos.

Sokszor gondolok arra, vajon milyen lenne egy olyan valóságban élni, ahol megengedésben lennénk magunkkal és egymással, mi mindent teremthetnénk akkor, mennyi lehetőség nyílna meg számunkra és a bolygónk számára.

Ha van bármi, ami nem olyan, amilyennek szeretnéd, és szeretnél valami mást választani, várlak a programjaimon és a konzultációimon.

Ha minden és mindenki egy… az, ami neked hozzájárulás, vajon nem hozzájárulás-e az Univerzum összes molekulájának?

Hát ennyi… a bemutatkozás holnap talán már egész más lesz…

Ha érdekel, milyen, látogass vissza egy nap múlva!

Remélem, egyszer személyesen is találkozunk.